Aplikasi Pengkomputeran Awan Sekolah

, / 2098

Aplikasi pengkomputeran awan sekolah adalah aplikasi keseluruhan pengurusan sekolah.

Apakah kelebihan aplikasi pengkomputeran awan ini?

•  Sekolah
  1. Sekolah dapat berkomunikasi dengan penjaga menggunakan aplikasi ini. Pada ketika ini sekolah dapat berkomunikasi mengenai kehadiran murid setiap hari tanpa memberikan kerja tambahan kepada guru.
  2. Analisa kehadiran murid harian, mingguan, bulanan dan tahunan.
  3. Tidak perlu isi data APDM eKehadiran, hanya perlu buka eKehadiran, semua rekod kehadiran akan tersedia. Sekolah hanya perlu klik simpan.
  • Penjaga
  1. Pantau kehadiran anak ke sekolah setiap hari dengan notifikasi (pemberitahuan) kehadiran anak anda setiap hari
  2. Lihat rekod kehadiran anak setiap bulan.
  3. Beritahu guru/sekolah lebih awal jika anak anda tidak dapat hadir kerana demam atau atas sebab-sebab lain

Klik di sini untuk lihat bagaimana hendak memantau kehadiran anak anda ke sekolah

Jika sekolah anda berminat untuk demo sistem sila isi borang di bawah, kami akan hubungi anda