Senarai adik beradik di sekolah atau penjaga yang mempunyai 2 anak atau lebih di sekolah

Tahukah anda murid mana yang mempunyai adik beradik di sekolah atau penjaga mana yang mempunyai 2 anak atau lebih dari 2 anak di sekolah?

Untuk melihat senarai ini anda perlu mempunyai peranan sebagai ‘Admin‘ atau ‘PK HEM/TPSA‘.

1. Log masuk ke dalam aplikasi PEPATIH MySekolah chrome
  2. Sebaik sahaja berjaya log masuk, dahboard akan memaparkan pelbagai maklumat. Terdapat maklumat penjaga seperti dalam gambarajah di bawah dalam dashboard.
  3. Seperti dalam gambarajah di atas, dashboard ada memaparkan ringkasan, jumlah penjaga mempunyai 1 anak, 2 anak dan lebih dari 2 anak di sekolah.
  4. Jika ingin melihat senarai adik beradik atau penjaga yang mempunyai 2 anak di sekolah, klik pada tajuk ‘2 orang anak’ dan jika ingin melihat adik beradik atau penjaga yang mempunyai lebih dari 2 anak di sekolah, klik pada tajuk ‘LEBIH DARI 2 ANAK’.
  5. Senarai penjaga bersama dengan nama murid dan kelas akan dipaparkan seperti dalam gambarajah di bawah.