Kehadiran individu

Seperti yang kami nyatakan, misi kami adalah untuk memudahkan kerja-kerja guru dan kakitangan sekolah. Atas permintaan pembantu tadbir sekolah, kami keluarkan laporan kehadiran individu kakitangan, guru dan pekerja swasta. Laporan ini amat diperlukan untuk dihantar ke majikan pekerja swasta, dan untuk di hantar ke PPD dan JPN untuk kakitangan dan guru.

Untuk memaparkan kehadiran individu

1. Klik menu ‘Kakitangan’ dan klik sub menu ‘Kedatangan Harian’

Screen Shot 2016-06-25 at 12.57.02 AM

2. Setelah senarai kakitangan dan guru dikeluarkan, klik pada ikon kanta seperti gambarajah di bawah.

Screen Shot 2016-06-25 at 12.57.13 AM

3. Popup maklumat ringkas kakitangan dan senarai kehadiran bulan semasa kakitangan tersebut

Screen Shot 2016-06-25 at 1.12.27 AM

4. Jika anda ingin melihat rekod kehadiran bulan lain, klik pada kotak ‘bulan’ dan pilih bulan yang mana laporannya ingin dilihat